NOSALTRES

TALIA TEATRE

Una mica sobre nosaltres

Som una companyia de teatre professional fundada a Lleida al 2006 després de més de mig segle de trajectòria com a companyia amateur, actualment dirigida per Mª José Ribera amb la subdirecció de José Mellinas i la direcció artística d’Àngel Pérez.

 

Al 1948 naix oficialment la companyia dedicant-se bàsicament al teatre per a adults: comèdies, drames i obres de text… Encara que, al llarg dels anys, no hi ha gènere que no haguem representat amb un balanç força positiu. Hem rebut innombrables premis en festivals, mostres i concursos teatrals arreu de Catalunya i Espanya.

 

En aquests darrers anys, hem produït diversos espectacles professionals representats arreu de Catalunya, les Illes Balears i la resta de l’estat espanyol, Andorra i França. També hem actuat en festivals, fires, mostres de teatre, festes majors, setmanes culturals, associacions de dones, biblioteques, col·legis, associacions culturals, animacions al carrer, festes de Nadal i un llarg etcètera.

 

Actualment estem enfocats en el teatre familiar i infantil i en el teatre per a adults. Tenim diversos espectacles a disposició pensats per a diferents escenaris i públics: itinerant, titelles, animació, adult i familiar tant en sala com en carrer. Volem oferir valors socials, imaginació, humor, motivació… En definitiva, tot allò que representi un enriquiment cultural i social per a grans i petits.

 

Hem de dir que tots els membres de la companyia estem formats artísticament en escoles teatrals i cursos dramàtics i hem obtingut experiència dels espectacles representats durant tots aquests anys.

 

També assumim la responsabilitat en tots els àmbits de l’espectacle, des de l’empresarial i administratiu fins al jurídic, l’artístic i el tècnic. Ens encarreguem de la producció, organització i realització de representacions teatrals, musicals, coreogràfiques i audiovisuals, així com la representació i difusió de les tradicions culturals i tot allò que significa un enriquiment i promoció de la cultura popular i les activitats de caràcter social.
The 35 best workout tips of all time proviron price the best low-impact workouts for weight loss
Garantitzem professionalitat, qualitat i una experiència única amb la qual el públic gaudirà al màxim dels nostres espectacles.